maanantai 4. helmikuuta 2013

Mikkelin koululaisten hiihtomestaruuskilpailut

Mikkelin koululaisten hiihtomestaruuskilpailut


Torstaina 21.2.2013 klo 9.30 alkaen

(7 -9 lk ja lukiosarjat klo 9.30, alaluokat noin klo 9.45 alkaen)Hiihtotyyli perinteinen

Matka kaikilla 2,5 km (kääntöpaikka ennen jyrkkää laskua)

Sarjat: T ja P 7 lk, 8 lk, 9 lk, lukio, T ja P 3 lk, 4 lk, 5 lk, 6 lk3 – 6 luokkien sarjoissa 3 osanottajaa/sarja. Mikäli koulussa on rinnakkaisluokkia, niin 4 osanottajaa/sarja. 7 – ja vanhemmissa sarjoissa ei ole koulukohtaista osallistujien rajoitusta.Ilmoittautuminen perjantaihin 15.2. klo 15 mennessä sähköpostilla tapani.nisonen@mikkeli.fiMuistakaa ilmoittautumisten yhteydessä ilmoittaa myöskin Rantakylän koululla ruokailevien määrä! Myös ruokailevien huoltajien määrä tulee ilmoittaa samalla kertaa. Ruokalistan mukaan silloin on makaronilaatikko, jossa ei ole maitoa. Kananmunia kylläkin. (ilmoittakaa, jos on esim. kananmunille allergisia)

RUOKAILUUN PÄÄSEE ENTISEN PERINTEEN MUKAISESTI KLO 12.00 (noudatetaan tätä aikarajaa)Huom! Rantakeitaan henkilöstön toivomuksena kertokaa oppilaille etukäteen sisätiloissa käyttäytymisestä. Eväspaperit ja muut roskat tulee laittaa ehdottomasti roskikseen.

Kahvio on yksityisen henkilön pitämä, joten eväiden syöminen muualla.Kilpailunumerot jaetaan kouluittain Rantakeitaassa.

Palkintojen jako tapahtuu porrastetusti tuloaulan ”kilpailutoimistossa”. 3-6- luokkien sarjoissa palkitaan kuusi parasta, vanhemmissa kolme parasta.Kilpailua koskevat tiedustelut

p. 044 7942407pakkasraja – 15.Tervetuloa!Ei kommentteja: