perjantai 18. helmikuuta 2011

TERVETULOA KEVÄÄN VANHEMPAINILTAAN!

TERVETULOA KEVÄÄN VANHEMPAINILTAAN!
to 24.02 klo. 18- 20.00.
Aloitamme illan yhteisellä osuudella: Facebook, IRC-Galleria, mese (Mes-senger) ja muut sosiaaliset verkkoyhteisöt ovat osa yhä nuorempien maa-ilmaa. Miten ohjeistaa lasta ja nuorta netin käytöstä ja miten liikkua netissä turvallisesti. Mitä on nettietiketti? Mm. näitä asioita voimme pohtia yhdessä Toni Mäkisen kanssa.
Luennon ja keskustelun jälkeen ilta jatkuu pajatoiminnalla. Tällä kertaa järjestämme kaksi pajaa: Toisessa saadaan hemmottelua käsille ja toisessa liikutetaan koko vartaloa. Pajat ovat kestoltaan n. 20 minuuttia. Ennätät siis osallistua pajoihin ja nauttia iltapalaa kahviossamme.
Kahviossa vinkkejä koululaisen terveellisestä välipalasta kertoo Eija Piispa Isosta padasta. Iltapalan äärellä voit jatkaa keskustelua myös Toni Mäkisen sekä muiden vanhempien kanssa.
Iltamme päättyy klo. 20.00.

Vanhempainiltaan on tullut oikein mukava määrä ilmoittautumisia. Huomioit-han, että olet tervetullut iltaan, vaikka et olisikaan palauttanut ilmoittautumis-lomaketta ajoissa. Mukaan mahtuu aina!! Lämpimästi tervetuloa!

18- 18.45 Toni Mäkisen yhteisluento: Nettietiketti ja turvallinen netin käyttö
18.50 - 20.00 Kahvio sekä pajat ovat käytettävissäsi
Veijo Montonen: Virkisty venytellen
Saara Isoaho: Käsihoitoa Aloe Vera- tuotteilla

Ei kommentteja: