torstai 5. helmikuuta 2015

Mikkelin kaupungin vuosipäivää juhlitaan 6.-8.3.2015

Mikkelin kaupungin vuosipäivää juhlitaan 6.- 8.3.2015
Mikkelin kaupunki täyttää 177 vuotta 7.3.2015. Mikkelin kaupunki haluaa juhlistaa vuosipäiväviikonloppua erilaisilla tapahtumilla kaupunkilaisille.
Tapahtumaviikonloppu alkaa torijuhlalla perjantaina 6.3 klo 10, jolloin liikutaan iloisella mielellä keskellä kaupunkia. Tilaisuudessa juhlistetaan Täydellisen liikuntakuukauden saamaa Paavo Nurmi -palkintoa ja torilla esiintyy parin kappaleen verran nuorison keskuudessa suuren suosion saavuttanut Benjamin Peltonen. Tapahtumassa muistutetaan kaupunkilaisia tulevan viikonlopun ohjelmasta, mm. siitä että vuosipäivän kunniaksi kaikkiin Mikkelin uimahalleihin ja museoihin on vapaa pääsy perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Tapahtuma järjestetään säästä huolimatta. Huonon kelin sattuessa kohdalle, tilaisuus järjestetään Stellan Tähtitorilla.

Lauantaina kaupungintalolla avoimet ovet, hyvinvointia kirjastossa ja ulkoilua Urpolan lammella
Lauantaina Mikkelin kaupungintalolla on avoimet ovet. Opastetut tutustumiskierrokset ovat klo 10, 11.30 ja 13. Lautakuntien huoneessa on nähtävänä Porrassalmen taistelunäytöksestä tehty videokooste. Kooste pyörii tauotta ja sen kesto on 20 minuuttia. 

Lauantaina kaupungin kirjaston Mikkeli-salissa on terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Lauantaina järjestetään myös Urpolan Lammella kaikille suunnattu Talvirieha klo 10 - 14. Luvassa on mm. pilkintää, lumikenkäkävelyä, luistelua, hiihtoa, makkaranpaistoa ym. Osallistujien toivotaan ottavan omat sukset, luistimet ja kypärät mukaan. Tapahtumassa säävaraus.

Kaikkiin viikonlopun tapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumaviikonlopun järjestävät yhteistyössä Mikkelin kaupunki, Mikke ry, kaupungin liikuntatoimi, kulttuuripalvelut ja kirjastopalvelut, lukuisat yhdistykset sekä talkoolaiset.
Lisätietoja:
Mikkelin kaupunki
Satu-Mari Tolonen / Viestintäpäällikkö
040 129 4350
Mikke Ry                                      
Tiina Maczulskij / Toiminnanjohtaja               
040 5104 096   


Ei kommentteja: