perjantai 27. helmikuuta 2015

MAALISKUUN TIEDOTE

MAALISKUUN TIEDOTE

Vaihdoimme ennen talvilomalle lähtöä luokkahuoneita 3-4 ja 5-6 luokkien välillä. Syynä vaihtoon oli isompien oppilaiden tilantarve.
Koulumme henkilökunta on kasvanut. Viivi Murtonen toimii koulunkäynninohjaajana 1-2 luokassa koko loppukevään ja lähihoitajaopiskelija Aatu Rahikainen suorittaa TOP- harjoitteluaan 5-6 luokassa 20.3. asti.
Koululääkäri on paikalla tiistaina 10.3. Tarkastukset jatkuvat 1. ja 5. luokilla.
Tornimäki-päivää vietämme torstaina 12.3. Tarvitsemme mahdollisimman monia silmiä vahtimaan rinneturvallisuutta, joten kaikki vanhemmat ovat tervetulleita mukaan! Tosin omin kyydein ja eväin!
3-4 luokka pääsee tutustumaan 13.3. Pitäjänkirkkoon klo 10-11. Samoin oma luokkani osallistuu viikoilla 12-15  Muuvit -liikuntaseikkailuun.
Tämä toimii-kilpailun aluekilpailu pidetään Lappeenrannassa keskiviikkona 18.3. Rahulan koulua edustavat Artun, Elsan ja Toivon (vai Onni?) joukkue.
Uintia Rantakeitaassa torstaina 19.3.
 1-3 luokka 9.00-9.45
 5-6 luokka 10.00-10.45.

Neuvottelukunta ja koulu järjestävät yhdessä kevään aikana kaksi tapahtumaa vanhemmille. Konsultoiva erityisopettaja Anu Kokkonen tutustuttaa meitä positiivisen vuorovaikutuksen keinoihin. Toiminnallisesta illasta on hyötyä niin parisuhteeseen, työtoveruuteen kuin perheasioissakin. Tavoitteena on kehittää vuorovaikutusta ymmärrettävämpää suuntaan ja ennaltaehkäistä väärinymmärryksiä. Kaikkien osallistujien kesken arvomme kaksi elokuvalippua.  Päivämäärä on vielä auki, mutta ilmoittamme sen heti kun se selviää.
Kesän korvalla -illanviettoa vietämme koululla 7.5. klo 18.00. Tarjolla jäätelöbaari, kahvia ja hyvää seuraa. Halutessasi voit jutella opettajien kanssa kahden kesken. Ilmoittautuminen Wilman kautta alkaa huhtikuun puolivälissä.
Molemmissa tilaisuuksissa tarjolla myös lapsiparkki, joka on suunnattu alle kouluikäisille. Lapsiparkkeihin tulee  ennakkoilmoittautumiset.
Koulukuvaus on tiistaina 28.4.

Näkemisiin, Katariina

Ei kommentteja: