perjantai 26. syyskuuta 2014

LOKAKUUN TIEDOTE

LOKAKUUN TIEDOTE

Olemme joutuneet jälleen Rahulassa tilanteeseen, jossa koulumme olemassaolo on asetettu kyseenalaiseksi. Hinta kyläkouluista tuntui alhaiselta, vain 50 000euroa/koulu. Toisaalta senkin summan toteutuminen lienee mahdotonta lisääntyvien kuljetuskustannusten myötä.
Neuvottelukunta ja ITU tekivät yhdessä ansiokkaan ja laaja-alaisen lausunnon Kasvatus-ja opetuslautakunnan jäsenille. Torstaina 25.9. pidetyssä lautakunnan kokouksessa talousarvioesitykseen tehtiin kaksi vastaesitystä. Lopulta esitystä muutettiin äänestämällä 4-6. Päätetyssä esityksessä mm. Rahulan ja Olkkolan kouluja ei lakkautettaisi. Seuraavaksi asia etenee kaupunginhallitukseen ja lopullisesti asia päätetään marraskuussa valtuustossa. Joudumme tekemään vielä paljon työtä asian eteen!
ITU:lla on kokous koululla 1.10. klo 18.30. ITU:n hallitus kutsuu kaikkia vanhempia kokoukseen, jotta toimintakauden tilinpäätös saataisiin vahvistettua ja vastuuvapaus hallitukselle myönnettyä. Tämä kokous toimii samalla koulun tiedotustilaisuutena ja mahdollisuutena  avoimeen keskusteluun Kasvatus- ja opetuslautakunnan päätöksestä.TERVETULOA VAIKUTTAMAAN!
Koulujenväliset maastojuoksukilpailut pidetään to 2.10. Raviradan maastossa. Rahulasta lähtee 19 oppilaan joukkue! Palaamme koululle n. 12.30 ja syömme vasta silloin. Mukaan kannattaa siis varat omia eväitä ja juomista ja tietysti säähän sopiva asu.
Keskiviikkona 8.10. Lasten ja nuorten RoadShow saa jatkoa. Ammattikorkean opiskelijat Siiri ja Pauliina tulevat työstämään oppilaiden kanssa toivepuun toiveita.
Torstina 9.10. 5.- luokkalaiset pääsevät kulttuuripolun mukana Suur-Savon museoon ja vanhalle hautausmaalle.
Torstaina 16.10. koko koulu käy uimassa:
1-3 lk 9-9.45
 4-6 lk 10-10.45.
Ennen syyslomaa pe 17.10. pidämme perinteisesti pihatalkoot ja paistamme nuotiopaikalla makkarat. Muistattehan sopivat vaatteet ja haravat.
Syysloma on viikko 43.
Onni tulee pienistä asioista!

PS. Olen luonut koulullemme Facebook-sivut. Käy TYKKÄÄMÄSSÄ Rahulan koulun-sivuja ja suosittele kavereillesi. Tämä on yksi tehokas tapa viedä koulun toimintaa ja keskustelua eteenpäin. Tavataan siis myös naamakirjassa.
t. KatariinaEi kommentteja: