perjantai 15. elokuuta 2014

ELOKUUN TIEDOTE

ELOKUUN TIEDOTE

Koulutyö on jo saatu hyvin käyntiin ja koulutyön suunnittelu on jo siinä vaiheessa, että luettavananne on lukuvuoden ensimmäinen kuukausitiedote. Koululla on pian 61 oppilasta ja koululla toimii myös oma iltapäivätoimintaryhmä, joka on suunnattu 1-2 luokan oppilaille. Toiminta on maksullista. Ohjaajana toimii Riikka Parkkinen.
Elokuun aikana oppilaat valitsevat luokissa keskuudestaan oppilastoimikunnan jäsenet lukuvuodeksi 2014-2015. Oppilastoimikunnan toiminnasta vastaa Satu Aalto.
Mikkelin nyrkkeilijät esittelevät toimintaansa koululla ti 19.8. klo 8.30.
Mikkelissä toteutetaan ”Täydellistä liikuntakuukautta” 22.8.-21.9. välisenä aikana. Täydellisen liikuntakuukauden avajaisia vietetään Mikkelin torilla 22.8.2014 klo 12.30-14.00.
 Tuona päivänä on toivottu, että kaikki Mikkelin koulujen oppilaat ja opettajat pukeutuvat liikunnallisesti. Koulumme 5-6 luokan oppilaat osallistuvat tapahtumaan. Toivottavasti kotimatkat järjestyvät omatoimisesti tai kimppakyydeillä.  Täydellisen liikuntakuukauden ideana on toteuttaa luokissa neljä erilaista liikuntaviikkoa. Tavoitteena on kokeilun omainen toiminta, ilman liiallista suunnittelua. Kokeiluideat kirjataan nettiin, jolloin luokat voivat seurata ja kokeilla myös muiden koulujen ideoita.
 Viikkojen ideointi/teemat:
1.      vko oppilaiden suunnittelema viikko
2.       vko toiminnallinen viikko
3.       vko opettajan suunnittelema viikko
4.       vko perhe/luontoliikunta, huoltajien suunnittelema viikko
Osallistumme myös ToriSport tapahtumaan ma 25.8. Tapahtuma on suunnattu 5-6 luokan oppilaille. Oppilaat osallistuvat haasteotteluun, jossa lajeina ovat jalkapallo, kaupunkisota ja köydenveto. Samana päivänä 2. ja 4.- luokkalaiset tekevät kirjastovierailun. Mukaan voi ottaa oman kirjastokortin.
Koko koulun yhteinen vanhempainilta pidetään torstaina 28.8. Rahula-salissa  klo 18.00 alkaen.  Illan tarkoituksena on käydä läpi yhteisiä asioita ja valita koululle uusi neuvottelukunta vuosiksi 2014-2017.
Tämän jälkeen siirrymme koulun puolelle kahvittelemaan ja keskustelemaan luokkakohtaisista asioista. Kaikki innolla mukaan suunnittelemaan toiminnallista sekä viihtyisää kouluvuotta.
Näkemisiin,
 KatariinaEi kommentteja: