maanantai 11. elokuuta 2014

Cantus Michaelis- avoin haku

Hei
Voisitteko välittää tämän viestin koulujenne oppilaiden vanhemmille, kiitos.
Heikki Väätäinen
Cantus Michaelis – avoin haku
Vuonna 1985 Erkki Seppälän perustama musiikkiluokkien kuoro Cantus Michaelis muuttaa toimintamalliaan. Ensimmäistä kertaa tänä syksynä on kaikkien laulutaitoisten 9-20 –vuotiaiden mahdollista pyrkiä mukaan kuoroon. Hakijan siis ei tarvitse olla musiikkiluokalla.
Kuoro on vuosien varrella tehnyt paljon ulkomaanmatkoja, niistä viimeisin kesällä 2013. Matka suuntautui Bulgarian Balchikiin Chernomorski Zvutsi –kuorofestivaaleille. Kuoro pokkasi kisoista yhden ykkössijan. Kotimaassa kuoro on reissannut runsaasti osallistuen erilaisiin nuorisokuorotapahtumiin ja konsertteihin. Viime keväänä kuoro esiintyi valtakunnallisessa Kansallisen Veteraanipäivän televisioidussa juhlassa ja konsertoi Jorma Hynnisen kanssa. Vuodesta 2010 lähtien kuoroa on johtanut Kirsi Kaunismäki-Suhonen.
Kuorossa lauloi viime kaudella 25 laulajaa. Laulajat ovat sitoutuneet kuorotoimintaan vähintään kahdeksi vuodeksi. Laulajalta vaaditaan hyvän laulutaidon lisäksi harjoitteluintoa ja ennen kaikkea sitoutumista. Luvassa on jälleen mielenkiintoinen kuorovuosi, jossa kuoro seikkailee Mikkelissä ja muualla. Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 15.15-17.15 Päämajakoulun auditoriossa.
Koelaulutilaisuus järjestetään Päämajakoulun (entinen Yhteiskoulu) auditoriossa torstaina 14.8. alkaen klo 14. Lisätietoja koelaulutilaisuuden sisällöstä ja ilmoittautumiset osoitteesta kirsi.kaunismaki-suhonen@edu.mikkeli.fi tai Wilman kautta.
Rohkeasti mukaan koelaulutilaisuuteen, kotoa ei ketään haeta kuoroon laulamaan. Laulu ilon tuottaa!
Iloisin terkuin
Kirsi,
the kuoronjohtaja

Ei kommentteja: