tiistai 24. syyskuuta 2013

Ohjeita torstain maastojuoksukisaan

Tervetuloa torstaina koululaisten maastojuoksuihin. Kaikkiaan oppilaita on ilmoittautunut eri sarjoihin yhteensä 646! ilmoittautuneiden määrä sarjoittain: P3 101, T3 84, P4 91, T4 72, P5 65, T5 62, P6 80, T6 44, P7 12, T7 15, P8 8, T8 6, P9 3 ja T9 3.
Mikäli joku matti myöhäinen ei ole ehtinyt ilmoittautumaan, niin lähtöviivalle omaan sarjaan ehtii vielä, vaikkei ole ilmoittautunut.

Yläkoulujen lähdöt käynnistyvät klo 9.00. Yläkoulujen lähtöjä yhdistetään, mutta tulokset ja palkinnot jaetaan sarjoittain.
Pyritään käynnistämään alakoulujen sarjat klo 9.30 siten, että ensin juostaan P3, sitten T3 ja siitä kohti kuudesluokkalaisten sarjoja. Tavoitteena on, että runsaasta osallistujamäärästä huolimatta pyritään siihen, että kahdeksan alakoulun sarjaa saadaan läpi 15 minuuttia per sarja.
Lähtöpaikka on raviradan pääportin tuntumassa nurmikkoalueella ja juostaan se perinteinen 900 metrin reitti.

Maaliin tullessa teidät ohjataan järjestyksessä maalikujaan (maalikujia 3). Maalikujassa alakoulujen sarjassa jaetaan kuudelle parhaalle mitalit ja yläkoulujen sarjassa kolmelle parhaalle. Juoksijoiden nimet kirjataan maalikujassa. Ilmoittakaa selvästi nimenne ja koulunne toimitsijalle järjestyksessä etunimi, sukunimi ja koulu.

Koska torstaiksi on luvassa ei niin aurinkoista säätä, niin toivon mukaan juoksijat varautuvat myös viileämpiin ja kosteampiin olosuhteisiin. Sillä odotusaikaa tulee ja myös sitä juoksun jälkeistä odotteluaikaa.
Raviradan katettu avokatsomo on kilpailijoiden käytössä. Samoin pukeutumis- ja wc-tilat vanhemman katsomon alaosassa. Selvitän myös, onko mahdollisesti verryttelyyn kuplahalli käytössä sateen sattuessa!

Reipasta syksyistä ulkoiluaamupäivää!
Tapani Nisonen
liikuntasihteeri
044 7942407


Ei kommentteja: