sunnuntai 30. marraskuuta 2014

JOULUKUUN TIEDOTE

JOULUKUUN TIEDOTE


Olemme jälleen päättämässä yhtä syyslukukautta. Takana on työntäyteinen syksy, jouduimmehan taas lakkautusuhan alle. Rahulan ja Olkkolan koulut säilyivät, mutta sivistystoimi ja tekninen toimi hakevat vastausta edelleen siihen, missä kouluissa ja missä päin kaupunkia lähivuosina Mikkelin lapsia opetetaan. Kouluverkkotyöryhmä aloittaa työnsä uudestaan viikolla 48.

Rahulan koulu oli ainoana Mikkelin kaupungin kouluna mukana lasten ja nuorten maaseutuparlamentissa 20.11. Anttolanhovissa. Koulumme oppilaskunta vei RoadShow -päivänä kerättyjä toiveita eteenpäin.  Vuorossa on pidempi kevätretki, jota suunnitellaan alustavasti Lappeenrantaan. Varainhankinta on käynnissä ja myynnissä on parhaillaan Rahula -seinäkalenteria 10€/kpl. Lämmin kiitos kaikille Prisma -päivään osallistuneille!

4. luokan oppilaat pääsevät juhlimaan itsenäistä Suomea konsertti- ja kongressitalo Mikaeliin perjantaina 5.12. klo 10.00-13.30. Koulu alkaa normaalisti kaikilla klo 8.30. Ilmoittakaa minulle, mikäli ette pysty hakemaan lastanne koululta klo 14.00. Järjestämme 4. luokan oppilaille tarvittaessa taksikyydin koululta kotiin.  

Joulujuhlaa vietämme keskiviikkona 17.12. klo 18.00 Rahula -salissa kauneimpien joululaulujen merkeissä. Glögitarjoilu alkaa klo 17.30, jolloin oppilaille jää aikaa valmistautua esityksiin. Tervetuloa joulujuhlaamme niin huoltajat, sukulaiset, tuttavat kuin kyläläisetkin!

Tämän syyslukukauden viimeinen koulupäivä on tiistaina 23. joulukuuta.  Jaamme silloin välitodistukset.  Koulu alkaa kaikilta klo 8.30 ja välittömästi tämän jälkeen pääsemme joululoman viettoon.  Kyselemmekin pian viimeisen koulupäivän kyyditystarpeista Wilmassa. Käy siis vastaamassa kyydityskyselyyn  KYSELY- kohdassa.

Kevätlukukausi alkaa keskiviikkona 7.1.2013 lukujärjestyksen mukaisesti.


Hei leijailkaa, hei leijailkaa, te lumihiutaleet.
Ja vaipan alle verhotkaa, jo metsät, mantereet!
Nyt joulu saa, nyt joulu saa,
siis valkeaksi maa.                

Joulun odotusta!
                                        

Terveisin,
Katariina                                                          

Ei kommentteja: