torstai 28. maaliskuuta 2013

HUHTIKUUN TIEDOTE

HUHTIKUUN TIEDOTE
Tiistaina 3.4. klo 18.00 on vanhempainilta, jota ei kannata jättää väliin. Aiheena: Vanhemmat yrittelijäisyyden kasvattajana ja koulu yrittäjyyden edistäjänä. Luvassa hauskoja hetkiä Maisa Kantasen johdolla.

Keskustelemme myös koulukuvaussopimuksestamme sekä pihakeinuhankkeesta.

Tässä kuussa on myös oppilaiden kotityöviikko, johon voitte vaikuttaa. Lopuksi luokan tärkeät omat kuulumiset kahvikupin äärellä. Tällä kertaa painavaa asiaa myös sillä puolella. Toivottavasti pääsette paikalle! Kaikkien mukana olleiden kesken arvomme elokuvalippuja!

Alakouluissa Liikuntaseikkaillaan teemalla ”STOP ISTUMISELLE” 8.-28.4.2013. Liikuntaseikkailu on koko luokan yhteinen tempaus päivittäisen liikkumisen lisäämiseksi. Ideana on, että jokainen koululainen kerää päivittäin liikuntarasteja omaan liikuntakorttiin. Liikkuminen voi koostua lyhyistä suorituksista pitkin päivää. Tavoitteena on vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa joka päivä. Kerättyjen rastien avulla luokka pääsee etenemään mielikuvitusmatkalla kaupungista ja maasta toiseen. Tänä vuonna Liikuntaseikkailussa oppilaiden osallisuus on tärkeässä roolissa niin oppi- kuin välitunneillakin.

Oppilaiden KOTITYÖVIIKKO on viikko 15 (8.-14.4.). Oppilaiden toivotaan osallistuvan tuolloin erityisen paljon kotiaskareisiin. Nyt voit kokeilla kannustaa lastasi kotitöiden teossa myös tietotekniikan avulla. Chore Monster- sovelluksessa vanhemmat antavat lapselle askareita, joiden suorittamisesta saa pisteitä. Pisteitä voi jakaa vaikkapa siivoamisesta tai vuoteen petaamisesta. Kun lapsi on hankkinut tarpeeksi pisteitä, hän saa vanhempien keksimän palkinnon. Ohjelma toimii choremonster.com-verkkosivuilla tai Applen mobiililaitteille tarkoitetuilla sovelluksella.

3. – luokkalaiset pääsevät Mikkelin teatteriin Kulttuuripolun mukana seuraamaan Ella ja Paterock- näytelmää. Aamulla kannattaa syödä hyvin, sillä palaamme koululle syömään vasta puolen päivän jälkeen. Esityksessä on väliaika ja mukaan saa varata 5€ kanttiinia varten.

Uintivuorossa tiistaina 16.4. klo 12.00-12.45 1.lk + 5-6 lk.

Mikkelin kaupungin kaikkien koulujen Lasten parlamentti pidetään 25.4. Kouluamme edustavat oppilastoimikunnan jäsenet Aada ja Jonne.Aurinkoista pääsiäistä kaikille!

KatariinaEi kommentteja: