maanantai 24. syyskuuta 2012

Tietoa seurasta


Mikkelin Ampujat ry on paikkakunnan vanhin yhä toimiva urheiluseura ja neljänneksi vanhin ampumaseura Suomessa. Perustamisvuosi on 1886 ja alkuperäinen nimi Mikkelin läänin Metsästys- ja Ampumaseura.

Seura on ollut ns. sinettiseura vuodesta 1998.

Seura on panostanut voimakkaasti nuoriin ja viime vuonna seura valittiin Ampumaurheiluliiton Grande Finalessa vuoden sinettiseuraksi.Nuorille alle 15-vuotiaille järjestetään vuosittain kultahippufinaaleja ilma- ja ruutiaseilla, joihin seura on osallistunut suurin joukoin mm. tänä vuonna ilma-asefinaali pidettiin Kuopiossa, kilpailuun osallistuttiin 26 ampujan voimin ja saavutuksena oli useita mitaleja. Ruutiasefinaali pidettiin Ahvenanmaalla johon osallistuttiin 11 ampujan joukolla ja tuliaisina oli jälleen useita mitaleja.

Olli Hahl, Otto Suuronen ja Timo Puisto ovat hyviä esimerkkejä siitä miten nuorista ampujista kasvaa Suomen huippuja, kunhan vain jaksaa harjoitella. Heillä on useita Suomen mestaruuksia niin ilma- kuin ruutiaseilla.Mikkelin Ampujien ampumakoulu alkaa 2.10.2012

Mikkelin Ampujat järjestää urheiluammuntakoulun 6-14 vuotiaille nuorille, myös vanhemmat ammunnasta kiinnostuneet henkilöt ovat tervetulleita. Koulu kestää lokakuusta maaliskuuhun, ja harjoitukset pidetään Ampuma-Areenalla, Karkialammen kuntotalolla tiistai- ja torstai-iltaisin klo 18.00 - 19.30. Koulutus tapahtuu seuran ilmakivääreillä ja -pistooleilla. Peruskurssin hinta on 150 €.

Tiedustelut: Tuomo Rahikainen 0500 557 167.

Peruskoulutuksen jälkeen on mahdollista osallistua touko-elokuun aikana järjestettävälle pienoiskivääri/pistoolikurssille.

Nuorten urheiluammunta on lapsen ja vanhemman yhteistoimintaa. Urheilu-ammunta opettaa keskittymistä sekä sääntöjen tinkimätöntä noudattamista.

Ilmoittautuminen 2.10.2012 klo 17.30 Ampuma-Areenalla, Karkialammen kuntotalolla.Ampumaurheilu on hieno harrastus

Urheiluammuntaa voivat harrastaa kaiken ikäiset tytöt ja pojat, miehet ja naiset. Aloittamisessa ei ole ikärajoitusta tai erityisvaatimuksia.

Urheiluammunta on myös mitä parhain koko perheen harrastus. Mukaan ovat tervetulleita niin äidit kuin isätkin; myös isovanhemmat ja nuoremmat sisarukset löytävät ampumaseurassa oman paikkansa.Ei kommentteja: