sunnuntai 30. syyskuuta 2012

SYKSYINEN TERVEHDYS ITU RY: HALLITUKSESTA!

SYKSYINEN TERVEHDYS ITU RY: HALLITUKSESTA!
SYKSY ON EDENNYT JO PITKÄLLE JA OPPILAAT RAHULAN KOULUSSA OVAT INNOLLA TYÖNTOUHUSSA. MYÖS ITU RY:n HALLITUS ON ALOITTANUT TOIMINTANSA.LUKUVUOSI 2011-2012 OLI TAPAHTUMARIKAS, OLI DISCOA, PIKKUJOULUT, TORNIMÄKIPÄIVÄ JA PALJON MUUTA. ITU RY MAHDOLLISTI NÄISTÄ LASTEN ELÄMYKSISTÄ SUUREN OSAN JÄRJESTÄMÄLLÄ TAPAHTUMIA JA RAHOITTAMALLA MATKOJA. ILMAN ITUN RAHALLISTA TUKEA OLISI MONI RETKI JÄÄNYT TEKEMÄTTÄ. OMA PANOKSENSA OLI MYÖS KOULUN NEUVOTTELUKUNNALLA. TÄNÄKIN VUONNA ITU JA NEUVOTTELUKUNTA TEKEE YHTEISTYÖTÄ KOULUN OPPILAIDEN HYVÄKSI.

HALUAMMEKIN KIITTÄÄ KAIKKIA VANHEMPIA JA NEUVOTTELUKUNTAA VIIME LUKUKAUDEN DISCOJEN YM. TAPAHTUMIEN JÄRJESTELYISTÄ. ILMAN TEIDÄN APUANNE EMME OLISI ONNISTUNEET.MYÖS TÄNÄ VUONNA TARVITSEMME APUANNE, JOTTA LASTEN INNOLLA ODOTTAMAT TAPAHTUMAT VOIDAAN JÄRJESTÄÄ. ILMAN TEIDÄN PANOSTANNE EI TAPAHTUMIA JÄRJESTETÄ.

VARAINHANKINNASSA TARVITSEMME APUANNE. KAIKKI IDEAT JA AJATUKSET OVAT TERVETULLEITA! OLKAA REIPPAASTI YHTEYDESSÄ ITUN HALLITUKSEN JÄSENIIN TAI KOULUN HENKILÖKUNTAAN.HALLOWEEN DISCO OLISI SITTEN ENSIMMÄINEN YHTEINEN PROJEKTIMME.

JOTTA PYTYISIMME DISCON JÄRJESTÄMÄÄN TARVITSEMME VÄHINTÄÄN 6 AIKUISTA TOUHUUN MUKAAN. AJANKOHTA OLISI 2.11.2012.

AJATUS ON, ETTÄ DISCO ALKAISI KLO 18 JA PÄÄTTYISI KLO 21.00.

KAHVIOON TARVITSEMME 2-3 HLÖÄ JA LIPUNMYYNTIIN 1-2, YLEISTÄ JÄRJESTYSTÄ VALVOMAAN 3-4 HENKILÖÄ. JA TIETYSTI DISCON LOPUKSI PAIKAT TULEE RAIVATA.

JOS INNOKKAITA ON ENEMMÄN KUIN TUO 6, EI YHDEN IHMISEN TARVITSISI OLLA KOKO AIKAA PAIKALLA VAAN VOISIMME JAKAA ”VUOROT”.

DISCON SUUNNITTELUKOKUS ON 22.10 KLO 17.30. KOULULLA.PALAUTTAKAA ALLA OLEVA KYSELY JA SITOVA ILMOITTAUTUMINEN 15.10.12 MENESSÄ KOULULLE.KIITOS KAIKILLE ETUKÄTEEN JA OIKEIN MUKAVAA SYKSYÄ!

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN!ITU RY:n HALLITUS

KYLLÄ EILAPSENI/LAPSEMME OSALLISTUU DISCOON _______ ______OSALLISTUN JÄRJESTELYIHIN _______ _________________________________________ ________________

NIMI JA PUH. LUOKKA

Ei kommentteja: