keskiviikko 8. elokuuta 2012

Back to school- takaisin kouluun!

Vettä sataa parhaillaan kattoikkunaan tätä päivitystä kirjoittellessani  ja siihenhän on totuttukin tänä kesänä. Onneksi loma ei ole sääriippuvainen. Itse olen ilahtunut siitä, että aarimaata ei ole tarvinnut kastella ja golfviheriöt ovat olleet loistavassa kunnossa. Myös pientä rakennusprojektia on ollut ja olen toiminut lähinnä rakennussiivoojana ja maalarina.
Olen palaillut työn ääreen etäsuhteella tietokoneen kautta, sillä koulullakin remiontit vielä jatkuvat. Välikatto on imuroitu vanhasta eristeestä ja uutta ekovillaa on laitettu tai laitetaan vielä tilalle. Myös "sohvaeteisen" lattia uusittiin jälleen kerran suuren lämpöhukan vuoksi. Nyt lattioita parhaillaan lakkataan.

Koulun työajat pysyvät samoina kuin viime vuonna, mutta muuten työjärjestyksissä on pieniä muutoksia.
Koulukyydit kulkevat siis lähes vanhaan malliin. Liikennöitsijä on Ihastjärven Linja Oy. Aamuisin linja-auton tulisi olla koululla klo 8.20. TAKSIKYYTILÄISET VOIVAT KYSELLÄ TARKEMPIA AIKOJA SUORAAN SIRVELTÄ numerosta 0400 250182.

Tomi Ukkonen on otettu Mikkelin kaupungin asiantuntijatehtäviin ajaksi 14.8.-30.9.2012. Kyseessä on Mikkelin seudun kulttuuriperintöohjelman asiantuntijatehtävä työtehtävänä oppimateriaalien laatiminen. Sijaisena toimii Marja Tuovinen.
Tulevan lukuvuoden painotus on oppetussuunnitelman aihekokonaisuus Osallistuva kansalaisuus ja yrittäjyys. Se tarjoaakin loputtomat mahdollisuudet yhdessä tekemiseen ja yrittämiseen. 
Vanhempainilta on keskivikkona 29.8. klo 18.00.

Tervetuloa yrittelijäin ja innostunein mielin aloittamaan uutta lukuvuotta 2012-2013!
Wilmaillaan!


t. Katariina

Ei kommentteja: