sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Huomio 3-4 luokan huoltajat!!!!

HEIPPA 3-4 LUOKKALAISTEN VANHEMMAT !
Illat pimenevät ja syksy etenee vauhdilla talvea kohti. Koululaiset odottelevat jo kovasti perinteistä Halloween-discoa ( 4.11.2011)ja tänä vuonna kyseisen discon järjestysvastuu ja käytännön toimien toteuttaminen on meidän vastuulla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun koulun neuvottelukunta ja ITU lyövät voimavaransa yhteen ja näin yritämme saada uusia vanhempia mukaan yhdessätekemisen meininkiin. Mikäli emme saa joukostamme riittävästi vanhempia tähän puuhaan, jää disco toteutumatta.
Toivommekin, että mahdollisimman moni vanhempi osallistuisi mahdollisuuksiensa mukaan discon järjestämiseen. Tarvitsemme innokkaita valvojia discoon, puffetin pitämiseen, ohjelman järjestämiseen, koristeiden tekemiseen sekä illan päätteeksi siivoamiseen. Kokemuksesta tiedän, että työmäärä ei ole suurensuuri ja illan aikana saamme me aikuisetkin oivan mahdollisuuden jutella keskenämme.
Voisitte ilmoitella Satulle kuinka voitte osallistua kyseiseen tapahtumaan joko sähköpostilla ( satu.loukiainen@gmail.com) tai tekstiviestillä tai soittamalla ( 050 – 352 0260). Teen sitten yhteenvedon mitä kukin tekee ja ilmoittelen asiasta uudelleen.
Iloisiin tapaamisiin discon merkeissä!!
Neuvottelukunnan ja ITU:n puolesta:Terkuin, Satu Loukiainen

Ei kommentteja: