tiistai 4. tammikuuta 2011

Uuden vuoden tervehdys huoltajille!

(Tämä tiedote jaetaan oppilaille 5.1.2011.)
Uusi vuosi on tuomassa vihdoinkin muutosta oppilaidemme koulupolkuun. Tämän hetkisen tiedon mukaan Rahulan yläkouluksi tulee Lyseon koulu syksystä 2011 alkaen. Jos oppilas haluaa hakea johonkin muuhun yläkouluun (esim. Rantakylä), tulee se tehdä lausunnolla (kyseiseen yläkouluun) viimeistään viimeisenä hakupäivänä eli 31.1.2011. Mahdollisesti tarvittavasta lausunnosta saa lisätietoja yläkouluilta.

Esikouluihin hakeminen on käynnistynyt ja hakemukset tulee palauttaa 26.1.2011 mennessä siihen kouluun tai päiväkotiin, johon ensisijaisesti haluatte lapsenne menevän. Hakemuslomakkeet löytyvät kaupungin nettisivuilta, jollei niitä ole toimitettu postitse.
Myös tulevien ensi syksyn ekaluokkalaisten sisäänkirjautuminen on koululla ke 26.1. klo 16.00-17.00.

Loman aikana on englannin luokka saanut uuden lattian. Loput vanhat lattiat uusitaan kesäloman aikana. Myös uusi englannin opettajamme Marja-Liisa Mustonen aloittaa työnsä.

Liikunnassa aloitamme hiihdolla ja siitä eteenpäin on vuoroviikoin luistelua ja hiihtoa. Pakkasraja on ulkoliikunnassa -15 astetta. Kannattaa seurata koulun blogista liikuntatiedotuksia. Koko koulun uintivuorot ovat tiistaisin 11. ja 18.1. Pyrimme hyödyntämään kyyditykset myös esim. kirjastovierailuihin.

Torstai 6.1. on vapaapäivä.
Perjantaina 7.1. lähdemme ensimmäisen tunnin jälkeen Mikaeliin katsomaan Pähkinänsärkijää. Koululle jääville oppilaille järjestetään muuta tekemistä.
HUOM. Kotiinpaluukuljetukset on järjestetty 0-4 luokkalaisille n. klo12.30.

Vanhemmille järjestetään mahdollisuus osallistua oppilaskohtaiseen vanhempainvarttiin viikolla 2. Toivomme, että oppilas on mukana keskustelussa.

Laajakaista kaikille -hankeen infotilaisuus järjestetään Rahulan koululla ke 12.1. klo 18.00. Hankkeen esittelijänä on projektipäälikkö Eeva Polvi maakuntaliitosta. Operaattoreiden edustajia on paikalla Elisasta ja Concept10:stä (MPY). Mikkelin kaupungin edustajana tilaisuudessa on kehityspäälikkö Kimmo Airas. Tervetuloa kaikki asiasta kiinnotuneet.


Onnekasta uutta vuotta 2011!

t. Katariina

Ei kommentteja: