sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Tiedote huoltajille

Tervehdys kotijoukot!
(Jaetaan oppilaille ma 13.12.)

Muistattehan, että koulun joulujuhla/kauneimmat joululaulut on tiistaina Rahula-salissa alkaen klo 17.30 glögitarjoilulla. Tervetuloa kaikki laulamaan joululauluja. Oppilaat esittävät mm. Tiernapojat ja heidän keräämänsä kolehti menee lähetystyölle.
Illan aikana voi ihastella Prometheus ja Hestia-projektin valokuvanäyttelyä ja veistoksia. Juhlassa on myös ITU:n kinkkuarpajaiset.
Jos jollakin oppilaalla on kyytiongemia, kannattaa kilauttaa naapurille, josko sieltä löytyisi kyytiapua.

Mikkelin kaupungin palveluiden kehittämiseksi on käynnistetty laajat valmennusohjelmat: PalveluOsaaja- ja InnovaatioJjohtaja-valmennuksissa olevat kaupungin työntekijät avaavat omia palveluiden kehittämistehtäviään MinunMikkelini-verkkoalustalla. Oma, Rahulan kylää koskeva hankkeeni on myös sivustolla.
Osallistu tähän kehittämiskeskusteluun, kommentoi ja anna palautetta sekä ideoita MinunMikkelini-verkkoalustalla. Kommentteja voi jättää 22.12.2010 asti. Tuomme verkkosivustolle tietoja myös siitä miten kehittämistehtävät etenevät ja mitä niistä syntyy. http://www.minunmikkelini.fi/

Koulumme englannin opettaja Riitta Nerg muuttaa vuoden vaihteessa Helsinkiin ja hänen tilalleen on valittu vuoden alusta englannin opettajaksemme Marja-Liisa Mustonen. Marja-Liisa on jo käynyt tutustumassa koulumme oppilaisiin kuluneella viikolla.

Koulumme sisäilmaremontti jatkuu. Vuorossa on englannin luokan lattian uusiminen. Remonttityö yritetään tehdä joululoman aikana, mutta aikataulu voi olla liian tiukka. Varaudummekin parakin ilmestymiseen koulumme pihalle uuden vuoden jälkeen. Toivottavasti sitä ei tarvittaisi pitkään. Pääasia kuitenkin on, että saamme koulumme sisäilman lopullisesti kuntoon. Kesälomalla uusitaan koulun loputkin vanhan puolen lattijat.

Muistattehan, että pe 7.1.2011 menemme katsomaan Mikaeliin Pähkinänsärkijä -tanssiesitystä. Oma vastuuosuus 3€ voi jo tuoda kouluun. Vanhempainyhdistys ITU on luvannut maksaa kyydit.

Rauhaisaa joulunodotusta,

Katariina

Ei kommentteja: