tiistai 26. tammikuuta 2010

3-6 luokka lähteekin elokuviin pe 29.1.

Siirrämme hiihtoretkeä viikolla eteen päin (5.2.), kun meille tarjoutui mahdollisuus lähteä Risto Räppääjän lehdistönäytökseen.
Palaamme koululle vasta klo 12.15 ja sitten ruokailemme, joten lapset voi hakea koululta 12.30 tai sitten oppilaat tulevat kotiin linja-autolla 13.30. 3-4 luokan taksilaiset pääsevät koululta taksilla klo 12.30.

RISTO RÄPPÄÄJÄ JÄLLEEN VALKOKANKAALLE!

Tervetuloa Risto Räppääjä ja polkupyörävaras –elokuvan lehdistönäytökseen ja -tilaisuuteen pe 29.01 alkaen klo 10.00, elokuvateatteri Ritziin, Mikonkatu 1.

HAASTATTELUT
Näytöksen jälkeen(klo 11.30) paikalla haastatteluja antamassa ovat ohjaaja Mari Rantasila, näyttelijät Severi Heikkilä ja Lauramaija Luoto sekä tuottaja Rimbo Salomaa.

Vuoden 2008 katsotuin kotimainen elokuva Risto Räppääjä saa jatkoa. Sinikka ja Tiina Nopola ovat kirjoittaneet käsikirjoituksen elokuvaan Risto Räppääjä ja polkupyörävaras. Supersuosittu kirjasarja Risto Räppääjästä on viihdyttänyt suomalaisia jo 12 vuotta ja nyt Kinotar tuo Risto Räppääjän jälleen valkokankaalle.

Koko perheen musiikkielokuvan on ohjannut Mari Rantasila ja pääosissa Ristona ja Nellinä nähdään Severi Heikkilä (Risto Räppääjä) ja Lauramaija Luoto (Nelli Nuudelipää). Muissa päärooleissa ovat Annu Valonen (Rauha Räppääjä), Ulla Tapaninen (Elvi Räppääjä) ja Martti Suosalo (Lennart Lindberg). Elokuvan musiikin on säveltänyt ensimmäisestä Räppääjästä Jussin voittanut Iiro Rantala. Elokuvan tuottavat Lasse Saarinen ja Rimbo Salomaa.

SYNOPSIS
Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on vauhdikas ja koskettava musiikkikomedia, joka kertoo täysin uuden tarinan Riston seikkailuista. Rauha Räppääjä ja Lennart Lindberg päättävät lähteä lomalle ja Elvi Räppääjä tulee hoitamaan Ristoa ja Nelli Nuudelipäätä. Risto saa lohduksi uuden valtavan hienon polkupyörän. Valitettavasti pyörä salaperäisesti katoaa. Tästä alkaa huikea seikkailu, jossa kaikkien päähenkilöidemme tiet risteävät mitä kummallisimmin tavoin. Ja mitä tekemistä tässä kaikessa on Bertil ja Robert Rosenbögelillä ja hoitolaitoksella, jota johtavat laulavat lääkärit?

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA POLKUPYÖRÄVARAS ELOKUVATEATTEREISSA 12.2.2010.

Ei kommentteja: