tiistai 3. maaliskuuta 2015

Benjamin Peltonen esiintyy kaksi kertaa Mikkelissä juhlaviikonlopun avajaispäivänä
Mikkelin kaupunki täyttää 177 vuotta lauantaina 7.3.2015. Juhlan kunniaksi Mikkelissä juhlitaan koko viikonlopun ajan.

Tapahtumaviikonloppu alkaa torijuhlalla perjantaina 6.3 klo 10.00. Tapahtumassa tuodaan Uunoksi ristitty palkintopokaali kaikkien riemuksi torille. Täydellinen Liikuntakuukausi pilottiprojekti voitti kyseisen pokaalin vuoden 2014 Urheilugaalassa. Reilu puolituntinen tapahtuma huipentuu Instagram-ilmiön Benjamin Peltosen laulamiin kappaleisiin. Lähialueen kouluja ja päiväkoteja toivotetaan tapahtumaan tervetulleiksi sankoin joukoin. Benjamin Peltonen esiintyy myös yleisön toiveesta tapahtumapäivänä uudelleen Mikkelin torilla klo 17.00. ”Totta kai kaupunkilaisten toiveisiin haluttiin vastata, joten neuvottelujen jälkeen toinen keikka oli mahdollista järjestää. Neuvottelujen aikana selvisi, että tämä on Benjaminin ensimmäinen kahden keikan tapahtuma, joten harvinaista herkkua on tarjolla Mikkelissä,” tapahtumaviikonlopun suunnittelijat kertovat.

Viikonloppuna kaupungilla luvassa paljon tekemistä
Juhlaviikonloppuna toivotaan, että mahdollisimman moni lähtisi liikkeelle nauttimaan liikunnasta ja kulttuurista.  Perjantaista sunnuntaihin kaikkiin Mikkelin uimahalleihin ja museoihin on vapaa pääsy. Perjantaina Ski Tornimäki tarjoaa rinneliput kaikille ilmaiseksi rinteiden aukioloaikoina klo 14 -20.  Lauantaina Mikkelin kaupungintalolla on avoimet ovet ja siellä on mahdollisuus nähdä Porrassalmen taistelunäytöksestä tehty videokooste. Lauantaina kaupungin kirjaston Mikkeli -salissa on erittäin monipuolinen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä tapahtumapäivä. Lauantaina järjestetään myös Urpolan Lammella kaikille suunnattu Talvirieha klo 10 - 14.

Villasukat jalkaan ja tanssimaan Sotkulle
Sunnuntaina pääsee nauttimaan ja hurvittelemaan Vanhalle Sotkulle koko kaupungin villasukkadiskoon. Tapahtumaan ei ole ikärajaa ja paikalle toivotaankin mahdollisimman paljon eri-ikäisiä tanssahtelijoita.

Kaikkiin viikonlopun tapahtumiin on vapaa pääsy ja tapahtuman ohjelman voi lukea www.liikkuvamikkeli.fi.

Tapahtumaviikonlopun järjestävät yhteistyössä Mikkelin kaupunki, Mikke ry, kaupungin liikuntatoimi, kulttuuripalvelut ja kirjastopalvelut, lukuisat yhdistykset sekä talkoolaiset.
Lisätietoja:
Mikkelin kaupunki
Satu-Mari Tolonen / Viestintäpäällikkö / 040 129 4350
Mikke Ry                                      
Tiina Maczulskij / Toiminnanjohtaja / 040 5104 096               

Mediakuva Benjamin Peltosesta: http://warnermusiclive.fi/wp-content/uploads/2014/05/MG_0246_.jpg

Ei kommentteja: