perjantai 9. toukokuuta 2014

Suunnistuasiaa !!!!

http://www.anttolanurheilijat.fi/suunnistus/seuralogo.jpg9.5.2014
Tervehdys kaikille
Anttolan Urheilijoiden huiman suosion saanut ilmainen suunnistuskoulu lapsille ja aikuisille  jatkuu kevään osalta seuraavanlaisesti:
·         Ma 19.5. harjoituskilpailu, Mikkeli. Kokoontuminen Moisio-Tuukkala ABC- huoltoasemalle klo 17, josta siirtyminen kisapaikalle ( yhteislähtö Anttolan satamasta klo 16.30 ).  Suosittelen kisaa erityisesti 8-10-vuotiaille
( Rastireitti, jossa koko matkalla on turvallinen viitoitus ) ja niille, jotka ovat jo suunnistaneet aiemmin. Muille kerta toimii harkkana.
Kilpailuihin osallistuvien tulee ilmoittautua minulle sähköpostilla viimeistään tiistaihin 14.5. mennessä: janne.syrjalainen@mikkeli.fi
Muutkin voivat infota tulostaan.
·         Ma 26.5. Urpolan koulu/ tekiksen puoleinen parkkipaikka , Mikkeli, klo 18 ( yhteislähtö Anttolan satamasta
klo 17.30 ). Janne.
Ei tarvitse ennakkoilmoittautua
Kesä-/ heinäkuu on taukoa treeneistä. Toiminta jatkuu heti elokuussa ( mm. treeneillä ja  omalla aluemestaruuskilpailuilla Anttolassa 9.-10.8., leirillä ja vaelluksella ). Tavoitteenamme on innostaa aikuisia ja lapsia suunnistusharrastuksen pariin sekä saada, aikuisten suunnistajiemme lisäksi, käynnistettyä ja koottua Anttolasn Urheilijoiden juniorisuunnistustoiminta ja -joukkueet. Voitte lähettää minulle s-postiin myös toiveita ensi vuoden toiminnasta.
Tervetuloa myös uudet aikuiset ja lapset mukavan ja kehittävän harrastuksen pariin!
Yhteistyöterveisin,
Janne Syrjäläinen, AnttU, 0447942416Kuva suunnistuskoululaisista Rahulan koululla 5.5.

Ei kommentteja: