perjantai 31. tammikuuta 2014

HELMIKUUN TIEDOTE

HELMIKUUN TIEDOTE

Malttamattomana voimme odottaa hiihtokelejä koulussa, sillä olemme saaneet Juha ja Sini Tuunaiselta lahjoituksena kymmenet sukset ja monot. Myös sauvoja löytyy koululta. Toki omat välineet niin hiihdossa kuin luistelussakin ovat jatkossakin toimivin ratkaisu. Muistattehan myös luisteluun pakollisen kypärän.
Helmikuun aloitamme Sanomalehtiviikolla. Olemme tilanneet kaikille oppilaille oman Länsi-Savon kouluviikon ajaksi. Viikko huipentuu perjantaina 7.2. Media visaan Rämälän koulun joukkueita vastaan. Tervetuloa seuraamaan visailua Rahula-saliin klo 9.00-11.00.
Oppilastoimikunta kokoontuu 3.2.
Terveydenhoitaja vierailee koulullamme 4.2. Muista myös opeparkki klo 13.30-14.00.  Samana päivänä 5-6 luokka viettää päivän Yrityskylässä. Huomioi heidän pitempi koulupäivä.
Kuraattori Sari Haikarainen on koulullamme 13.2.
Ystävänpäivänä 14.2. lähdemme retkiluistelemaan Mikkelin satamaan. Oppilastoimikunta järjestää siellä kanttiinin, joten mukaan voi varata 5€ rahaa. Tarjolla juomaa ja pikkupurtavaa välipalaksi.
Koululla vietetään seurakunnan järjestämää Kinkeriä 20.2. klo 18.00. Tervetuloa kaikki mukaan!
Hiihtolomaa vietämme 24.2-1.3.2014 (viikko 9).
Huonojen hiihtokelien vuoksi pidämme koulun omat hiihtokilpailut ja 3-6 luokkien retkihiihtopäivän vasta hiihtoloman jälkeen.
Tornimäkipäivä on alustavasti sovittu 4.3. Toivottavasti saamme mahdollisimman monia huoltajia mukaan.
NoNs:n Ulkoilupäivä on 9.3.

Talviterveisin,

KatariinaEi kommentteja: