perjantai 1. marraskuuta 2013

MARRASKUUN TIEDOTE

MARRASKUUN TIEDOTE

Olemme jakaneet oppilaiden mukana koteihin paperitiedotteet ProKoulu-tutkimuksesta sekä suostumuslomakkeet. Toivomme, että kaikki koulumme oppilaat voisivat osallistua tutkimukseen. Lomakkeet on palautettava koululle marraskuun ensimmäisellä viikolla.
Myynnissä olevat tuotteet (joulu- ja Rahulakortit, Heikkilän yrttitilan tuotteet) voi rahastaa aina perjantaisin. Myyntiaikaa on marraskuun loppuun. Myymättömiä korttipakkauksia saa vielä koululta.


Rahulan koululla järjestään palveluverkkoselvitykseen ja koulumme tulevaisuuteen liittyen keskustelutilaisuus torstaina 7.11.
Linkki loppuraporttiin löytyy koulumme blogista.
Illan aikana julkaistaan myös NoNs:n valitsema VUODEN NUORI KYLÄLÄINEN.
Kutsumme tilaisuuteen Mikkelin kaupungin valtuutettuja, palveluverkkoselvitystyöryhmän edustajia, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seija Korhosen, sivistystoimenjohtaja
Virpi Siekkisen sekä tietenkin koulumme huoltajia ja kyläläisiä.
Tilaisuus alkaa klo 18.00 kahvitarjoilulla.
Keskustelutilaisuus alkaa klo 18.30 ja päättyy klo 20.00 jälkikahveihin. KAIKKI MUKAAN VAIKUTTAMAAN!

Perjantaina 8.11. vietämme kansallista Nenäpäivää ja autamme samalla kehitysmaiden lapsia. Jokainen oppilas tekee kotitöitä 2 euron edestä ja saa sillä lunastettua koulusta oman hupailunenänsä. Päivä jatkuu pelien merkeissä. Tiedossa on  pelikortti, lautapeli, KiVa koulu-peli ja karaoke pisteet. Nyt siis lapset apuun kotitöissä!

Tiistaina 12.11. osallistumme KouluKino esityksiin ITU:n ja neuvottelukunnan avustuksella. 1-3 luokkalaiset näkevät Ella ja Kaverit ja 4-6 luokkalaiset Metsän tarinan.

Kuudesluokkalaisten kulttuuripolulla on vuorossa Mikkelin kaupungin orkesterin harjoituksien seuraaminen Mikaelissa 14.11. klo 11.00.

Terveydenhoitaja on koululla 19.11.Hiihtokelejä odotellessa, Katariina

Ei kommentteja: