sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Pentti Rasinkangas & Ohilyönti –orkesteri uudenvuoden konsertin esiintyjänä

Uutta vuotta vaihdetaan musiikin tahdissa, heti vuoden vaihteen jälkeen haussa KulttuuriKannustin




Pentti Rasinkangas & Ohilyönti –orkesteri uudenvuoden konsertin esiintyjänä



Mikkelin kulttuuripalveluiden ja Mikkelin Mikaeli Oy:n yhteistyössä järjestämä lasten uudenvuoden konsertti järjestetään tulevanakin vuonna tuttuun tapaan uudenvuoden aattona 31.12.2012 klo 16 alkaen. Uutta vuotta vastaanotetaan jyväskyläläisen Pentti Rasinkankaan ja Ohilyönti –orkesterin tahdissa. Musiikin lisäksi luvassa on myös taiteen nauttimista, kun Johanna Lipsasen Sen Tähden –kuvataidenäyttely rakentuu Mikaelin aulatiloihin. Liput konserttiin maksavat 12€, perhelippu (4 hlö) 40€. Avustajat ja alle 1-vuotiaat pääsevät konserttiin ilmaiseksi. Lippuja myyvät Mikaelin lipunmyynti, Lippupalvelun puhelinmyynti ja lippukaupat sekä www.parhaattapahtumat.fi.



Valtakunnallisiksi hiteiksi ovat kohonneet mm. laulut "Meidän uusi vauva", "Mamma Miau", ”Mennään hiljaa”, "Kanalomamatka" ja "Oon, äiti, pieni lintu vain". Lisäksi Rasinkangas on tehnyt musiikkia näytelmiin (mm. Pekka Töpöhäntä), tv-ohjelmiin (mm. Ansa ja Oiva) sekä lukemattomia tilauskokonaisuuksia. Tammen kultaisien aapisten ja lukukirjan laulut ovat Rasinkankaan käsialaa.



Ohilyönti

Pentti Rasinkangas laulu, akustinen kitara,

Petteri Pitkänen haitari, koskettimet

Tommi Lievemaa sähkökitara, laulu

Sami Varvikko basso, laulu



Mikaelin aulatilat valjastetaan lapsille suunnatulle taidenäyttelylle. Johanna Lipsasen uusimmat akryylimaalaukset avaavat ovet talvisiin tarinoihin ja lapsenomaisiin näkökulmiin. Värikkäisiin töihin ovat vaikuttaneet muun muassa lasten erityisohjaajaopintojen aikaiset kokemukset varhaiskasvatuksen keskeltä. Kuvataiteen tekemisen lisäksi Lipsanen on muun muassa ohjannut kuvataidetyöpajoja ja tehnyt kuvituksia. Lisätietoa taiteilijasta ja akryylimaalauksista löytyy osoitteesta www.ideastakuvaksi.fi.



Tilaisuuden järjestää Mikkelin kulttuuripalvelut sekä Mikkelin Mikaeli Oy. Lisätietoja Pentti Rasinkankaasta löytyy osoitteesti www.huti.fi.





KulttuuriKannustimen hakuaika 2.-31.1.2013



Ei kommentteja: