torstai 22. marraskuuta 2012


Teatteri Rollon HIP HOP JOU! –esitys Mikkelissä

Pitkän historian omaava Teatteri Rollo tuo uuden esityksensä HIP HOP JOU:n Mikkeliin. Esitys nähdään kahden päivän aikana yhteensä neljä kertaa, joista kolme viedään ilahduttamaan Anttolan ja Haukivuoren alaluokkien ja päivähoidon lapsia. Mikkelin keskustassa, Naisvuoritalolla (Mikonkatu 23), järjestetään puolestaan ainut, kaikille avoin, iltaesitys maanantaina 10.12.2012 klo 18.

Rauhaa rakastava Herra Hip (Jari Lehtinen) elelee mökissänsä luonnon helmassa. Ystäviä ei ole mutta mielikuvituksessaan Hip kokee monenlaisia seikkailuja. Kaikki muuttuu, kun naapuriin muuttaa elämäniloinen ja äänekäs rouva Hop (Sanna Monto). Outoine tapoineen hän täräyttää Hipin elämän raiteiltaan. Edessä on törmäys. Kuinka kaksi niin erilaista mahtuu elämään vierekkäin? Kuinka sopu löytyy? Muusikko Janne Immonen säestää ja kommentoi esitystä ääniefektein, räpäten, soittaen ja laulaen. Immonen on myös säveltänyt esityksessä kuultavan musiikin.

HIP HOP JOU! –esitys soveltuu kaikenikäisille ja -kielisille. Kestoltaan esitys on noin 40 minuutin mittainen.

Lippuja voi ostaa ennakkoon osoitteesta www.parhaattapahtumat.fi tai tuntia ennen esityksen alkua ovelta. Lippujen hinnat ovat 7€ / 5€, alle 18.vuotiaat lapset, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat. Alle 1-vuotiaat sekä avustajat ilmaiseksi.

Esityksen järjestää Mikkelin kulttuuripalvelut. Päivänäytökset toteutetaan yhteistyössä Anttolan sekä Haukivuoren aluejohtokuntien kanssa.


Lisätietoja:     

Mikkelin kulttuuripalvelut                                              Teatteri Rollo
Kulttuurituottaja                                                                  www.rollo.fi
Susanna Latvala
050-311 7204                             
susanna.latvala@mikkeli.fi         




Susanna Latvala
kulttuurituottaja
Mikkelin kaupunki
Sivistystoimi

Ei kommentteja: