keskiviikko 31. lokakuuta 2012

MARRASKUUN TIEDOTE


MARRASKUUN TIEDOTE

Loman jälkeen on taas voimia jatkaa koulua (kohti joulua) toimeliain ja yrittelijäin mielin.

Muistattehan, että Heikkilän yrttitilan tuotteet ovat myynnissänne perjantaihin asti. Tilauslistat siis koululle perjantaina 2.11. mennessä. Tämän jälkeen maksatte tuotteet ITU:n tilille 9.11. mennessä ja tuotteet saa koululta 16.11. Jälleen kerran palkittuja tuotteita on helppo myydä.
 

Perjantaina 2.11. Halloween-disco muuttaa Rahula-salin taas kerran juhlatunnelmaan. Ovet avataan klo 18.00 ja illanvietto jatkuu klo 21 saakka. Pääsymaksu 1 euro kilahtaa ITU:n kassaan ja päätyy hyödyttämään oppilaita. Tällä kertaa erikoisuutena on Horror-rata, jonka pääsymaksu on myös 1 euro. Muista naamiaisasu! Naamiaisasuun pukeutuneille yllätys.

Huomio vanhemmat! Diskon yhteydessä on mahdollista päästä eroon pantillisista pulloista ja tölkeistä lahjoittamalla niitä ITU:n keräykseen

NuoriYrittäjä- polut on käynnistetty luokissa ja varsinaista Yrittäjyysviikkoa vietämme 12.-16.11. Tuolloin koululla vierailee eri ammattien edustajia ja vierailemme myös oman alueen yrityksissä. Viikkoon sisältyy myös teemapäiviä.

Oppilaat aloittavat tällä viikolla myytävien joulukorttien piirtämisen. Kortit pyritään saamaan myyntiin pe 16.11. Jokainen oppilas saa myyntiin neljä 10€:n nippua. Nipuissa on 15 korttia. Kaksi nippua sisältää lapsen omia kortteja ja toiset kaksi nippua luokkakavereiden tekemiä kortteja.

To 15.11. klo 10.00-11.00 pääsevät 6. luokan oppilaat seuraamaan Mikaeliin Mikkelin kaupunginorkesterin kenraaliharjoitusta.
Käynti liittyy kulttuuripolkuohjelmaan.

Tiistaina 20.11. 5-6 luokkalaisilla on uintia klo 12.00-12.45.

Kannattaa jo huomioida, että keskiviikkona 5.12. on 4.–luokkalaisten  Itsenäisyyspäivän vastaanotto Mikaelissa ja illalla vietämme Rahula-salissa Itsenäisyyspäivän juhlaa, joka on samalla koulumme joulujuhla.
Haluamme juhlia 95-vuotiasta Suomea ja Rahulan koulua. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.00 ja juhla klo 18.00. KAIKKI OVAT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA !KatariinaEi kommentteja: