torstai 25. elokuuta 2011

Vapaa-ajan toimijat esillä Mikaelissa toista kertaa

Aktiivinen Arki – tapahtuma kokoaa lähes viisikymmentä mikkeliläistä yhdistystä, järjestöä ja seuraa saman katon alle.

Mitä kuuluu sovittelutoimiston päivittäiseen arkeen? Olisiko sinulla käyttöä Aikapankille? Kiehtooko tanssi, vapaaehtoistoiminta tai vaikkapa miekkailu?

Konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa on lauantaina 27.8.2011 klo 11-15 esillä toista kertaa laaja skaala mikkeliläisiä vapaa-ajan toimijoita, yhdistyksiä ja seuroja, kun Aktiivinen arki –tapahtuma rantautuu rakennukseen. Mukana on jälleen toimijoita niin liikunnan, kulttuurin kuin ennaltaehkäisevän työnkin saralta. Aktiivinen arki -tapahtuma on tarkoitettu niin uutta harrastusta pohtiville kuin järjestöihmisille itselleenkin. Nyt onkin oiva mahdollisuus tutustua oman paikkakunnan harrastusmahdollisuuksiin ja toimijoihin. Järjestöjen puolestaan kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi uusien yhteistyökumppaneiden, jäsenten ja harrastajien hankkimiseen.

Toimijat pystyttävät Mikaeliin omia esittelypisteitään, joiden lisäksi Kamarimusiikkisalissa sekä Martti Talvela -salissa pyörii esityksiä ja lajinäytöksiä koko päivän ajan. Useilla toimintapisteillä pääsee myös itse kokeilemaan, testaamaan ja tutkimaan erilaisia lajeja ja toimintoja. Toimintaa löytyy myös Mikaelin piha-alueelta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tarjontaa löytyy kaikille muksusta mummoon ja vauvasta vaariin. Paikalle voi poiketa vaikkapa lenkin lomassa verkkarit jalassa tai kauppareissun ohessa!

Tervetuloa tutustumaan paikkakuntasi mahdollisuuksiin harrastaa ja viettää vapaa-aikaa!

Järjestäjinä tapahtumassa toimivat Mikkelin kaupunki sekä Mikkelin Mikaeli Oy.

Lisätiedot: www.mikaeli.fi

Ei kommentteja: