perjantai 26. helmikuuta 2010

Annikan työharjoittelu päättyi



Niin se vaan puoli vuotta vierähti ja työt päättyivät. Puoli vuotta meni todella nopeasti kun oli mukavaa ja itselle läheistä työtä. Koulussa oli hieman asiat muuttuneet sitten minun aikojeni mutta jotkut asiat ovat onneksi säilyneet. Tunnelma koulussa oli paljon rennompi mitä ennen, mutta kuri onneksi pysyy. Lapset olivat todella valloittavia persoonia. Tälläisessä pienessä kyläkoulussa hienoa onkin että jokaisen oppilaan tuntee nimeltä ja joitain oppilaita oppi tuntemaan enemmänkin. Eskarit valloittivat kyllä ehkä eniten minut. Jokaisesta luokasta kyllä löytyy jotain jotka jäävät mieleen ja joita tulee ikävä. Henkilökunta on aivan mainio enkä usko että kenenkään oppilaan tarvitsisi ainenkaan pelätä heitä. Ja paljon oli ohjelmaa puolen vuoden aikana joista lapset saivat nauttia. Minun aikana oli enemmän pelkkää opiskelua. Arkkitehtuuripaja on hieno keksintö josta lapset varmasti saavat paljon irti ja uusia kokemuksia.
Työ oli täällä mielenkiintoista ja antoisaa. Huomasipa että on sitä ihan oikean alan valinnut, ja ehkäpä juuri tämä kouluavustajan työ olisi se kaikkein mielekkäin.
Opettajilla on hyvin huumori mukana eïkä olla turhan vakavia. Eija varmasti piristää jokaisen päivää positiivisuudellaan. Kiitos vain kaikille mukavasta puolesta vuodesta ja erittäin hyvää jatkoa ja opiskelu intoa lapsille! Tulen teitä sitten moikkaamaan kevätjuhlaan!
t. Annika

Ei kommentteja: