torstai 2. huhtikuuta 2009

Tervehdys koululta !


Kevät tekee taikojaan ja niinpä jo sunnuntaina ”lentävätkin” pikkuvirpojat pitkin kylän raittia.

Koulullemme kuuluu monenlaista hyvää, jos hiukan ikävääkin. Hyvät uutiset ensin;
saamme vielä tämän kevään aikana uuden kulmasohvan lukunurkkaukseen sekä koulun käytävään ryhmätyöpisteen. Myös koulutarvikkeiden sekä opetusmateriaalien säilytystilat uusitaan.
Huonona uutisena voitaneen pitää sitä, että koulun oppilasmäärä on laskenut kouluvuoden aikana, toisin kuin yleensä oppilas määrämme on kasvanut lukuvuoden aikana. Toivottavasti saamme uusia lapsiperheitä muuttaneiden perheiden tilalle. Koulun oppilasmäärä oli syksyllä 61 ja tällä hetkellä se on 56.

Ensi lukuvuoden suunnittelu on jo käynnissä ja iloksemme koulussamme aloittaa jälleen syksyllä oma yhdeksän oppilaan esikouluryhmä. Opettajana toimii Merja Vaittinen. Myös koulun kolmas opettajanvirka täytetään vakinaisesti.

Pohjoisen hiihtokelit saavat allekirjoittaneen Ylläkselle 6.-9.4. ja Päivin vuoro on seuraavalla viikolla 14.-17.4. Sijaisena toimii Sanna Wirenius.

Maanantaina 6.4. on Mikkelin luistelijoiden kevätnäytös ”Lumikuningatar”. Koko koulu pääsee seuraamaan esitystä ITU:n sponsoroimana klo 9.15-10.55 Mikkelin jäähallissa. Näytöksessä on mukana kaksi koulumme oppilasta, joten ihmeteltävää riittää.
Mukaan voi varata enintään 5€ kanttiinirahaa.
Muistakaa tarkistaa vielä kotona, että kaikki luistimet ovat palautuneet koululta kotiin.

Joka keväinen Liikuntaseikkailu on vuorossa 14.-30.4. Löydät Nuori Suomen linkin blogistamme.

Aurinkoisin mielin,

Katariina
PS. Tämä tiedote jaetaan oppilaille 3.4.

Ei kommentteja: