maanantai 4. helmikuuta 2008

Uusi kuu-uudet kujeet





Helmikuussa syöksymme teknologian saloihin. Liikkuva lelu-kilpailu pyörähtää pian käyntiin. Nyt materiaalipakkauksesta löytyy paljon laajempi valikoima tarpeita kuin viime lelun suunnittelussa. Sarjojen (1-3 lk ja 4-6 lk) parhaat lelut pääsevät kilpailemaan aluekilpailuun. 3-4 luokilla siirrymme ympäristötiedossa jaksoon Nyt vehkeillään.
Ensi viikolla on ystävänpäivä 14.2. ja olemme koko koulu lähdössä hiihtämään aamupäiväksi Kalevankankaalle. Paistamme myös nuotiopaikalla makkarat.
Tässä muutama kuva viime perjantain yhteisestä aamunavauksesta Rahula-salissa. Arvoimme Risto Räppääjä-julisteita aidoilla nimikirjoituksilla. Onni suosi Anttia, Jollea, Joonatania sekä Jerryä. Onnea voittajille!
Kuvia myös kuvistunnilta, jolla teippasimme aluksi paperin alustalle. Näin saamme työhön hienot kehykset, kun poistamme teipit. Tutustuimme norjalaiseen taiteilijaan Edvard Munchiin. Ekspressionistinen teos Huuto sai uuden ilmeen vastaväripareilla.
Koululla suorastaan raivoaa epidemiat; kuumeflunssaa, vatsatautia ja vesirokkoa.
Muistattehan, että huomenna on laskiainen ja laskemme pitkiä liukuja pitkien pellavien toivossa. Keskiviikkona matematiikan kokeet; kolmosilla allekkainkertolaskua ja nelosilla allekkain jakaminen.
Katariina

Ei kommentteja: